horso by themepul

Peca – 3. dan

Danes smo pričeli dan s telovadbo, prav tako kot druge dneve. Potem smo imeli zajtrk, po zajtrku pa smo se zbrali v jedilnici. Učitelj nam je razložil in pokazal, kako se ustrezno opremimo za izvajanje spretnosti v pustolovskem parku. Pokazal nam je, kako si “oblečemo” pas in varovalno opremo. Obuli smo se, ustrezno napravili in se odpravili v pustolovski park. Tam smo krožili dobro uro.

Po odmoru smo se zbrali pod kozolcem, kjer nam je učiteljica povedala nekaj o divjih zeliščih. Razdelili smo se v tri skupine in nabirali koprive, rman in ozkolistni trpotec. V kuhinji smo nato pripravili smoothie iz kopriv in sadja ter zeliščni namaz s skuto.

Po počitku smo se zbrali v jedilnici za popoldansko delavnico. Mi smo imeli delavnico prve pomoči. Po delavnicah smo imeli večerjo in nato večerne športne aktivnosti. Razdelili smo se v tri skupine in se pomerili v košarki, namiznem tenisu in odbojki. S tem smo tudi zaključili današnji dan. Odpravili smo se v sobe in pripravili za spanje.

Arina – dežurna reporterka 8. a

Dan smo začeli z rekreacijo, ki ji je sledil okusen zajtrk. Po zajtrku smo pospravili sobe in se odpravili na dopoldanski program, kjer smo se naučili, kako iz zelišč pripraviti smoothie in namaz ter se zabavali v pustolovskem parku.

Sledilo je slastno kosilo (povemo, ko pridemo domov). Sledil je prosti čas, ki so ga nekateri izkoristili za športno druženje, drugi pa za klepetanje :).

Na popoldanski delavnici smo se je naučili orientacije. Z GPS sprejemniki smo iskali predmete v okolici doma, na podlagi koordinat in opisa predmeta. Sledil je popoldanski počitek.

Po počitku smo imeli božansko večerjo (spet povemo, ko pridemo domov).  V večernem programu smo se preizkusili v treh športih: odbojki, košarki in namiznem tenisu. 

Zdaj pa je čas, da gremo v sobe in se pripravimo na nočni počitek. Seveda se bomo malo še družili, saj jutri odhajamo domov.

Se vidimo kmalu 🙂

Maj – dežurni reporter 8. b

smart
smart
smart
smart
smart
Dostopnost