horso by themepul

Kulturni dan pri prvošolcih

V petek, 27. 11. 2020, so imeli naši prvošolci kulturni dan. Ob pripovedovanju Svetlane Makarovič so se sprehodili po Narodni galeriji. Seveda jih je pri tem spremljal škrat Gal, ki je zanje na koncu pripravil majhno presenečenje. Preberite odzive otrok in njihovih staršev.

“Adrian je bil danes zelo navdušen. Njegove besede so bile, da bo odšel v Galerijo in tudi on Galu pustil kakšen posladek.”
“Hvala vam  da ste pričarali še en nasmeh. Erdal je bil zelo presenečen. Bil je zelo navdušen in presenečen.”
  • “Sporočamo vam, da je presenečenje uspelo. Pri Valentini Kim je bilo mogoče razbrati veliko različnih občutkov. Izrazila je veliko sreče, veselja, presenečenja in pa tudi malce strahu 😉 … ”
Blaž pa je čisto sam napisal: “živjo. gal mije pustiv v pralnem stroju dva evra mije bilo všeč. lp blaž”
“Zahvaljujem se vam za organizacijo kulturnega dne na daljavo in vam sporočam, da smo ga uspešno izvedli. Nika je ob zgodbi škrata Gala uživala in jo pozorno poslušala. Uspešno je rešila tudi kviz. Bil je res poseben kulturni dan, ki si ga bo Nika za vedno zapomnila.” 
  • Presenečenje je uspelo 🙂. Marko se je zelo razveselil svoje nove sestavljenke. Pa tudi bratec je dobil darilo od škrata 😊.
  • Amna je poslušala zgodbico Gal v galeriji in rešila kviz, zato ji je škratek Gal pustil presenečenje v pralnem stroju😁👏.
  • Tudi Inaio in bratca je škrat uspešno presenetil.
Dejin škrat
Dostopnost