horso by themepul

OBVEZNI IZBIRNI PREDMETI ZA ŠOLSKO LETO 2020/2021

Spoštovani!

Obveščam vas, da bo za učence 6., 7. in 8. razredov od ponedeljka, 20. 4. 2020 do petka 24. 4. 2020, v eAsistentu odprta prijava na obvezne izbirne predmete za šolsko leto 2020/2021. Navodila boste starši prejeli po e-pošti od svojih razrednikov. Več o izbirnih predmetih si lahko preberete v zavihku Učenci – Obvezni izbirni predmeti.

Alenka Plevnik, pom. ravnateljice

Pripenjam še obvestilo iz eAsistentu za vse, ki nimate dostopa:

“Spoštovani učenci in starši,

pred vami je seznam obveznih izbirnih predmetov, ki jih šola ponuja za učence od 7., 8. in 9. razreda. Z otrokom dobro preglejte seznam. Ker je od števila prijav odvisno, kateri predmet se bo izvajal in kateri ne, je potrebno razvrstiti predmete iz spodnjega seznama po prednostni lestvici. Zato v spodnjem seznamu izbirne predmete razvrstite po vrstnem redu tako, da so predmeti, ki bi jih vaš otrok najraje obiskoval, na vrhu seznama. 

Če se kateri predmet ne bo izvajal v naslednjem šolskem letu, bo otroku dodeljen naslednji zaporedni predmet iz seznama, ki se bo izvajal. 

Priporočamo, da rangirate (razvrstite) vse predmete, da ne bo prihajalo do nesporazumov, če se prvi izbrani predmeti ne bodo izvajali.

V primeru, da bi vaš otrok obiskoval še 3. uro izbirnih predmetov in se s tem strinjate, ali če bo vaš otrok oproščen obiskovanja (delno ali v celoti), označite ustrezno možnost na desni strani. Utemeljitev za manjše število ur obiskovanja izbirnih predmetov posredujte na šolo pisno na naslov alenka.plevnik@os-kdk.si.

Po preteku izbirnega postopka bomo učencem izbirne predmete določili sami glede na število prijav k posameznemu predmetu.”

Dostopnost