Učbeniški sklad

ŠOLSKO LETO 2019/2020

Učitelji so pripravili izbor učbenikov, delovnih zvezkov in šolskih potrebščin za šolsko leto 2019/2020.

Delovne zvezke za 1. in 2. razred bodo učenci dobili v šoli, stroške nakupa krije MIZŠ.

Starši so na sestanku sveta staršev predlagali, naj šestošolci, če učbenika za angleščino Touchstone 6 ne bodo več potrebovali, tega podarijo v knjižnico. 

Izposoja učbenikov iz učbeniškega sklada je brezplačna in možna na podlagi pisnega naročila s spodaj izpolnjeno naročilnico. To vrnete razredniku najkasneje ali v šolsko knjižnico. Učenci bodo naročene učbenike prevzeli v zadnjem tednu počitnic oz. na prvi šolski dan. 

Bliža se zaključek pouka, ko bodo učenci vračali izposojene učbenike. Če ste se odločili, da bi katerega od njih obdržali, prosimo, da namero o odkupu pisno sporočite v knjižnico. Odkupna cena se določi na podlagi Pravilnika o upravljanju učbeniških skladov. Če vaš otrok ob koncu leta vrne poškodovan ali uničen učbenik, ali ga ne vrne, ste dolžni plačati odškodnino.

Večina med vami se odloča za druge poti naročanja delovnih zvezkov in šolskih potrebščin, zato letos ne bomo delili ponudb, ki jih pripravljajo različna podjetja, jih je pa omejeno število na voljo v knjižnici, kjer jih lahko dobite. Za morebitne napake v ponudbah ne odgovarjamo! 

Upravljalka učb. sklada: Marta Gorjup                        Ravnateljica: Sonja Šorli

 

 


Šolsko leto 2018/2019

Učitelji so pripravili izbor učbenikov, delovnih zvezkov in šolskih potrebščin za šolsko leto 2018/2019. MIZŠ bo tudi letos pokrilo strošek nakupa delovnih učbenikov za učence prvega razreda, te komplete bodo učenci prejeli na prvi šolski dan in jih staršem ni potrebno kupovati.

Izposoja učbenikov iz učbeniškega sklada je brezplačna in možna samo na podlagi pisnega naročila s spodaj izpolnjeno naročilnico. To vrnete razredniku najkasneje do petka, 15. junija 2018. Učenci bodo naročene učbenike prevzeli v zadnjem tednu počitnic oz. na prvi šolski dan. Tistim, ki naročilnice ne boste oddali, jeseni ne bomo mogli zagotoviti izposoje učbenikov.

Bliža se zaključek pouka, ko bodo učenci vračali izposojene učbenike. Če ste se odločili, da bi katerega od njih obdržali, prosimo, da namero o odkupu pisno sporočite v knjižnico, do 8. junija 2018. Odkupna cena se določi na podlagi Pravilnika o upravljanju učbeniških skladov. Če vaš otrok ob koncu leta vrne poškodovan ali uničen učbenik, ali ga ne vrne, ste dolžni plačati odškodnino.

Upravljalka učb. sklada: Marta Gorjup                        Ravnateljica: Sonja Šorli

Seznami: